BICOM minerali i ulje

BRT minerali i BRT ulje

Da bi se produzio efekat Bicom terapije u punom kapacitetu izmedju dve terapijske sesije (najcesce 7 dana) ili ukoliko pacijent ponekad nije u mogucnosti da dodje na terapiju u tom periodu, nego znatno kasnije, preporučuje se da se terapisjski frekvencijski obrasci pohrane (prebace) na takozvane substance nosace.

BRT minerali i BRT ulja su odabrane supstance kao idealna sredstva za čuvanje frekvencija. Istraživanja u biofizici su pokazala da su voda, alkohol i ulja u stanju da skladište elektromagnetne frekvencijske obrasce (mustre). Ova svojstva su dobro dokumentovana u homeopatiji.

Individualno strukturiranje BRT minerala i BRT ulja znači da generisani terapijski signali tokom terapijske sesije mogu biti pohranjeni u ovim supstancama. Originalne bocice ovih substanci ubacuju se u izlaznu komoru BICOM aparata. Profesor Ciril Smit sa Salford univerziteta je uspeo da dokaze da ove dve supstance imaju ubedljivo najbolji kapacitet za prenos biorezonantnih vibracija. Obično, jedna ili obe ove substance su prilagođene da budu nosaci bazne i svih ostalih vrsta terapija (uključujući i terapije pomocu telesnih supstanci koje se ubacuju u ulaznu komoru aparata: pljuvacka, krv, urin, usna mast, dlaka, nokti, suze…)

Koriscenje BRT minerala i BRT ulja je prilagođeno individualnim potrebama. Za decu, pacijente i hiperergicne pacijenate koji mogu burno da reaguju na sve vrste supstanci, to mora biti učinjeno s posebnim oprezom. Ako postoji nedoumica, početi sa jednom kapi koja se utrljava u podlakticu ruke i, zavisno od reakcije, polako povećava količina, a isto to je potrebno uraditi i pre oralne primene (najcesce 3 x 4 kapi dnevno ukapati pod jezik).

BRT minerali i BRT ulja u sastavu BICOM terapije, treba da se primjenjuju samo kao deo, i kao produžetak terapijskog procesa. Oni nemaju farmakološki, metabolički i imunološki učinak.

   
         Prijatelji Centra