Biorezonantna terapija

BICOM ( BIološki COMpjuter ) je sofisticiran bio-rezonantni (vibraciona terapija) aparat za lečenje koji sadrži preko 400 terapeutskih programa. Elektromagnetna informacija dobija se od tela preko neke od brojnih elektroda, modifikuje se i vraća nazad preko magnetne modulacione elektrode sa efektom suprotstavljanja neizbalansiranoj energiji. Ovaj proces pojačava regulaciju i detoksikaciju istovremeno stimulišući imuni sistem. BICOM ima ugrađenu opremu Elektroda Dermalni Skrining (pretraživanje EDS) koja služi za procenu pacijentove energetske ravnoteže, stanja ishrane = nutricionog statusa, toksičnog opterećenja i takođe može da se koristi za modifikovanje postojećih programa lečenja. U input cilindar i saćasti cilindar mogu da se stave pacijentova tkiva i lekovi (bahovi cvetovi, hemeopatski preparati, lekovite trave) koji omogućavaju ugrađivanje tih informacija u signal za lečenje. Postoji takođe oprema punjenje čipa koja omogućava da se lekovite frekvencije zabeleže na čipu i da ga pacijent nosi na telu. Ovo je sveobuhvatna biorezonantna / EAV oprema koja se može koristiti na jednostavan način kako za standardne terapeutske tretmane tako i za vrlo napredne primene koje dozvoljavaju široke modifikacije programa lečenja i čak i za razvoj novih programa.

BICOM TERAPIJA

BICOM terapija (Biorezonantca, BRT) je najpoznatija po svome istaknutom uspehu u eliminisanju alergija i lečenju alergijskih bolesti. 1991. god. dr Peter Šumaher, austrijski pedijatar, objavio je studiju o 200 dece pokazujući uspešnost od preko 80 % u lečenju alergijskih stanja uključujući mnoge slučajeve ekcema i astme za koje je ortodoksna medicina verovala da su neizlečivi. Kasnije nemački gastroenterolog Rolf Esterle pronašao je da je koristeći BICOM terapiju u lečenju alergije na hranu uklanjao simptome Kronove bolesti (Morbus Chron), još jednog stanja smatranog za neizlečivo od strane ortodoksne medicine. Bicom terapija je biofizička metoda zasnovana na konceptima akupunkture, homeopatije i kvantne fizike.
Danas ova tehnika je narodno popularna u Nemačkoj, sada ima oko 8000 korisnika u Evropi i preko 70 u Austriji. Najpoznatija je po uspehu kod alergije i Kronove bolesti.

BICOM biorezonantna terapija pokazala se kao posebno uspešna kod sledećih indikacija:

      * alergije i inoleracije namirnica, hrane
     *  bronhijalna astma
     * autoimuna oboljenja
     *  hroničan zamor
     *  reumatske bolesti
     *  problemi organa za varenje (IBS?, Kronova bolest)
     *  virusne i bakterijske infekcije
     *  glavobolje i migrena
     *  hormonalniporemećaji (premenstrualni sindrom, menopauza)
     *  gljivične infekcije (Kandida albikans, ...)
     *  imunodeficijencija različitog porekla
     *  postvakcinalne komplikacije
     *  intoksikacije i toksička opterećenja
     *  opterećenje parazirtima
     *  sve vrste bola
     *  neurodermatitis i ekcem
     *  metabolički poremećaji
     *  emocionalni problemi i problemi ponašanja

U BICOM terapiji prvo indentifikujemo sledeće izazivače poremećeja:

       Biološke: bakterije, virusi, gljivice, poleni, alergije na namirnice.
       Hemijske: pesticidi, metali, aditivi hrane, industrijski i kućni hemijski otrovi.
       Fizički: X zraci, nuklearno zračenje, mobilni telefoni, geodetska opterećenja.

Zatim bezbolan tretman, bez lekova, neutrališe izazivače poremećaja.

Kao što je jedan pacijent rekao: "Osećao sam se kao da šetam unaokolo sa vrećom punom šljunka na leđima. Svakog dana bi bio dodat još jedan kamenčić. Sada ste mi to skinuli sa leđa!".

Ako postoje štetni utacaji okruženja na organizam (zbog povećane ishrane, stresa, toksina ili negativnih emocija), telo postaje neizbalansirano. Nema više sposobnost da se suprostavi virusima i bakterijama koje su normalno prisutne. Štetne supstance (virusi, bakterije i njihovi toksini, teški metali i drugi otrovi iz okruženja) šalju loše vibracije. Ne deluju samo kao opasne supstance u telu, već energetski lošim vibracijama koje iz njih zrače. Biohemijski regulacioni i kontrolni mehanižmi u organizmu podležu superiornoj energetskoj kontroli. Metabolički procesi, proizvodnja hormona, rast i regeneracioni procesi kontrolišu se i koordinišu na ovaj način.

Ako na kontrolne procese ne utiču remetilačke vibracije uzrokovane štetnim supstancama, imamo loše upravljanje i funkcionisanje i krajnji ishod je bolest. Bila je to ideja dr Morela da obriše te poremećene vibracije, ili bar da ih oslabi da bi dao obolelom organizmu priliku da se oporavi. Imuni sistem bi imao mnogo lakši posao i lečenje bi se ubrzalo.

BRT radi preko energetskog sistema tela. To je onaj isti energetski sistem o kome ste možda culi u kineskoj medicini, homeopatiji, jogi i borilačkim veštinama. Sve žive ćelije usisaaju ćelije kao slabe elektromagnetne talase slične moždanim talasima koji se snimaju u ortodoksnoj medicini (EEG pregled). Biorezonantna terapija koristi BICOM aparat da uzme elektromagnetne talase pacijenata ili sličnih suptanci (hrana, bakterije, virusi) za terapiju. BICOM deli te talase na harmonične (zdrave) i na disharmonične (bolesne) komponente. Zdravi signali mogu da budu podstaknuti i poslati nazad pacijentu da ojačaju njegove normalne funkcije, dok se bolesni signali preobražavaju ili okreću naopačke kolom elektronskog ogledala pre nego što se vrate pacijentu preko modulacione elektrode. Ono što se zapravo dešava je komplikovanije ali "invertovani" talasi potiru štetne talase koji su remetili energetski sistem tela.

TERAPIJA PUTEM PACIJENTOVIH SOPSTVENIH VIBRACIJA

Samo se vaše sopstvene vibracije koriste u samoregulaciji. Ništa strano ne dobijate iz samog aparata, izuzev što se neke supstance mogu koristiti kao dodaci, s namerom da testiraju ili ponište loše signale u vašem telu.

NEMA POZNATIH ŠTETNIH EFEKATA

CILJ BICOM TERAPIJE JE DA POVRATI MOĆ SAMOILEČENJA TELA, ODNOSNO NJEGOVU MOĆ SAMOREGULACIJE

Bicom biorezonantna terapija takođe se uspešno koristi za odvikavanje od pušenja što je već dalo odličnu stopu uspeha. Ova vrsta terapije je široko primenjena i priznata u Evropi i u Ujedinjenom Kraljvstvu sa stopom uspešnosti od 85% prema kliničkim izveštajima o prestanku pušenja posle prvog tretmana. Elektromagnetne promene nikotina u telu se smanjuju pomoću faznog poništavanja nikotina pomoću aparata BICOM 2000, telo eliminiše nikotin tokom 24 časa i žudnja za nikotinom jenjava.

Tretman

Otkriva i leči - Kandida, paraziti, bakterije, gljivice, virusi, teški metali, hemikalije, otrovi, alergije i netolerancija namirnica

Reguliše - Podstiče imuni sistem, deluje na geopatski stres, smanjuje ožiljke

Postojeći programi - Može se birati mežu 400 postojećih: bolest zavisnosti, alergija, problem skočnog zgloba, mokrenje u krevet, problemi krvotoka, krvnog pritiska, creva, opekotine, upala sluznica, kolitis, depresija, vrtoglavica, problemi sa uhom, nedostatak energije, problemi sa očima, groznica, senska groznica, problemi sa kukom, impotencija, jetra, limfa mestrualni sindrom, bol, prostata, reumatizam, sinuzitis, koža, kičma, tireoidea, kožne bradavice itd.

Karakteristike

Biorezonantne frekvencije - 400 već postojećih programa koji mogu selektivno da se menjaju prema ličnim potrebama pacijenata. Terapijske frekvencije od 10 Hz do 150 000 Hz sa trakastim filtriranjem, klaćenjem i klizanjem preko frekvencija.

Input cilindar - Telesne tečnosti pacijenta ili neki drugi uzorci mogu u njega da se stave i njihov vibracioni kod se koristi kao deo terapijskog programa.

Autput cilindar - Kombinovanje izlazne frekvencije mogu da se prenesu na nosač (ulje) koji se stavi na cilindar

Magnetna modulaciona elektroda - Transformiše Bicom terapijske frekvencije u magnetne frekvencije koje zrače do ćelijskog nivoa. Naslanja se na kičmu.

EDS - Gradi se na osnovu elektrodermalnog pretraživanja (skininga). Koristi se za pojačavanje energetskog nivoa meridijana, nutricionog statusa, toksina, preosetljivost nahranu itd. Takože se koristi za biranje Bicom programa i njhovo modiffikovanje po potrebi.

Input elektrode - Za glavu, šake, stopala, sfetične i ravne elektrode na raspolaganju su za različite namene

Saćasti cilindar - Lekovi / izazivači stresa stavljaju se u ovaj cilindar za lečenje gde se kombinuju sa izlaznim (autput) frekvencijama kao deo lečenja ili se koriste za elektrodermalni skrining (EDS).

Cilindar za čip - Terapijske frekvencije mogu se preneti na mali čip. Čip se zatim lepi na određeni deo tela da bi se dejstvo terapije produžilo i po izlasku iz klinike.

Zubna merenja - Lakoća meranja voltaže i struja između amalganskih plombi i zuba.

Testiranje kvadranata - Lakoća izvođenja procene osnovnih telesnih kvadranata.

 

Prijatelji Centra